Hapihap.ro paine concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„HapiHap cauta zambetele castigatoare” Perioada campaniei: 30 septembrie 2011 – 06 noiembrie 2011
MECANISMUL CAMPANIEI
În schimbul cumpararii oricarui produs din gama de paine Hapi Hap in perioada 30 septembrie – 06 noiembrie 2011 din magazinele participante la promotie , participantii primesc instant unul din premiile, prin alegerea acestora dintr-un bol.
Premiile vor fi acordate de catre promoterii Organizatorului, care se vor afla dupa casele de marcat, in fiecare zi din perioada de desfasurare a campaniei, in intervalul orar: vineri: 17:00-21:00, sambata si duminica: 10:00-14:00, 17:00-21:00, in baza bonului fiscal. Premiile se acorda in limita a 1 premiu pentru fiecare bon fiscal, indiferent de numarul produselor achizitionate doar in intervalul de timp in care promoterii sunt prezenti in locatii.
. Persoanele care au primit un premiu instant in una dintre locatiile detaliate in art. 2 si doresc sa participe la tragerea la sorti pentru castigarea unuia din cele 5 premii mari, avand fiecare valoarea de 1.000 Euro, trebuie, in primul rand, sa faca mimii prezenti langa urne sa rada, astfel incat sa se gaseasca persoanele amuzante si capabile sa obtina zambetele care le vor spori sansele de castig. Al doilea pas consta in completarea talonului de participare, cu toate datele indicate pe acesta, in baza caruia vor participa la tragerea la sorti care va avea loc pe data 9 noiembrie 2011.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s