Bionect creme si spray pe www.bionect.ro

Bionect creme, specialist în cicatrizare estetică. Bionect Cremă este crema cu acid hialuronic în concentrație crescută – 0,2% – recomandată pentru tratamentul rănilor și leziunilor cutanate.

Bionect Cremă stimulează regenerarea rapidă datorită proprietăților acidului hialuronic de a hidrata și de a favoriza vindecarea țesuturilor tegumentare.
Este un real ajutor și în treburile casnice, împotriva arsurilor inerente gătitului sau călcatului, sau la birou, împotriva zgârieturilor, înțepăturilor sau tăieturilor.

Bionect Silverspray este o combinație unică de acid hialuronic și argint coloidal, indicat în tratamentul local, de scurtă durată al leziunilor cutanate neinfectate, cum sunt zgârieturile, escoriațiile, fisurile tegumentului, tăieturile, rănile chirurgicale minore și arsurile localizate de gradul I și II.

Participarea la concursul Bionect Cremă, se desfășoară pe http://www.bionect.ro prin intermediul datelor de acces la contul de Facebook și a testului “Cât de pasionată de estetică ești?“

Bionect Bionect Silver spray 50 ml – Pret: 39,50 RON

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s