Cursa pentru vacanta Rompetrol www.cursapentruvacanta.ro

Dupa Petrom si Rompetrol Downstream ofera vara aceasta premii pe http://www.cursapentruvacanta.ro un concurs Rompetrol 2011.
Alimenteaza intre 01 iulie si 18 septembrie 2011 de la statiile Rompetrol de minim 100 Lei (numerar, card bancar, card Fill&Go Personal), valideaza codul promotional de pe bon prin SMS la 1817, numar cu tarif normal sau pe site si poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 15 vacante sau sute de alte premii zilnice constand in aparate foto, GPS-uri si portbagaje auto
Rompetrol te trimite in vacanta. Sub acest slogan Rompetrol organizeaza promotia de pe urma careia te poti alege cu una din cele 478 aparate foto, 239 gps-uri sau 78 portbagaje auto sau una din cele 15 vacante (Venetia, Santorini, Dubrovnik, Palma de Mallorca, Tenerife, Praga, Londra, Paris, Rio de Janeiro, San Francisco, Viena, Amsterdam, Hong Kong, Singapore, Republica Dominicana).
Tot ce trebuie sa faci este sa alimentezi intre 1 iulie si 18 septembrie 2011 de la statia Rompetrol de minim 100 lei si trimite codul promotional.

Anunțuri

Un gând despre „Cursa pentru vacanta Rompetrol www.cursapentruvacanta.ro

  1. ComentariuEu m-am intors din Santorini acum o saptamana si cred ca nu exista destinatie mai romantica decat aceasta.
    Am scris despre aceasta destinatie minunata(locuri vizitate, preturi, cazare, etc.) si am adaugat peste 50 de poze care sper sa va convinga sa mergeti acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s