Scoate samburii din visine cu scobitoarea

Scoate samburii din visine cu scobitoarea

Din batrani se povesteste cum sa scoti samburii din visine pentru a face dulceata, si anume cu o scobitoare, cu un ac sau un bold .
Metoda este simpla, fara pierderi mari, iar fructul ramane aproape intreg: va iesi o dulceata de visine mmm!!!.
O sa iasa o dulceata… prea ca la tara. Metoda consta in a baga scobitoarea, acul sau boldul prin locul coditei si se scormoneste de jur-imprejurul samburelui dupa care se trage in exterior. Eu am testat metoda cu scobitoarea, la inceput e mai greu, dar te obisnuiesti, in anii trecuti am folosit aparatul special de scos samburii dar se flescaia mult visina. Exemplu practic in poze. O sa aveti produsul finit in curand…
Cu visinele curatate, frumoase si intregi, puteti face multe retete dulci, inclusiv visine in ciocolata, visine confiate sau in gelatina, ca sa nu mai vorbim de minunata dulceata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s