Eu tu el si ea serial Prima TV


Din 23 iunie, Prima TV va propune un nou serial de comedie. „Eu, Tu, El si Ea” cu Alexandra Morariu, Eduard Haris, Raluca Caragioiu, Valentin Florea. Ve-ti vedea noi actori
Alexandra Morariu Data nasterii: 12 februarie 1980 este licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii, in cadrul Universitatii Alexandru I. Cuza, din Iasi, si-a indrepta atentia spre teatru si film, profesand mai mult ca producator si scenarist.
Din 2009, Alexandra este si actrita a Teatrului Studentesc “Podul”, unde a jucat in piesele “Barfe, barfe, barfe” si “Telegrame”, dar si in spectacolul omagial “Nichita Stanescu”, in regia lui Catalin Naum. In 2010, tanara a interpretat rolul principal in scurtmetrajul “Va declar divortati”, in regia lui George Buzoianu, a carui productie si scenariu ii apartin.

Eduard Haris
Data nasterii: 4 Octombrie 1988 Student la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematorafie “I.L. Caragiale” din Bucuresti.
In cinematografie, tanarul actor a jucat in scurtmetrajele “O zi frumoasa”, “Nu avem dirijor”, “Efectul terapeutic al rasului”, “Cine pe cine mantuieste”, “Care de ce?”, “Proiect 3.5”, “Texas Hold’em”, “Va declar divortati”, “Dinte condamnat”, “Dealuri ca elefanti albi”, “Un anume Tudor” sau “Joint Clu

Raluca Caragioiu
Data nasterii: 7 august 1983
Raluca spune despre ea ca este o fire comunicativa, sociabila si responsabila, care iubeste teatrul, literatura, muzica si calatoriile.

A facut cursuri de canto, chitara si balet si a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul U.N.A.T.C. Bucuresti. Este actrita la Teatrul Studentesc “Podul”, Teatrul “LUPETO” si Teatrul “Libelula”

Valentin Florea
Data nasterii: 8 Septembrie 1986 V
Valentin Florea este unul dintre cei patru actori care joaca in noul serial de comedie de la Prima TV, “Eu, Tu, El si Ea”. Absolvent al Colegiului National de Transporturi Auto Piatra Neamt, in prezent Valentin este student la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie, “I.L. Caragiale”, din Bucuresti, la sectia “Arta Actorului”.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s