Placuta de inmatriculare deteriorata, unde schimbam placutele deteriorate sau furate

Placuta de inmatriculare deteriorata, unde schimbam placutele deteriorate sau furate.

Placutele de inmatriculare de la masina din 2007 se uzeaza pe zi ce trece, am un numar transparent si tare mi-e teama ca ma va opri un organ de politie si ma va amenda.

Comandarea unor noi placi cu numar de inmatriculare in cazul in care cele vechi au fost pierdute, furate sau deteriorate se solicita la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Veti prezenta o cerere prin care solicitati noi placute si o declaratie de pierdere/furt sau dovada din care sa rezulte ca numarul de inmatriculare a fost deteriorat.

De asemenea, trebuie sa aveti la dumneavoastra actul de identitate, cartea de identitate a vehiculului, precum si certificatul de inmatriculare. Toate aceste documente trebuie sa fie prezentate in original si copie.

In plus, trebuie sa platiti o amenda de 20 lei pentru fiecare placuta.  Plata se face la ghiseu.

Daca vechile placute au fost deteriorate, ele trebuie depuse la ghiseu pentru a fi distruse.

In cazul in care nu puteti mergeti personal sa solicitati eliberarea unor noi placi de inmatriculare, aveti posibilitatea de face acest lucru prin reprezentare. In situatia unor persoane fizice, pe langa actele deja mentionate, solicitantul trebuie sa mai detina si o procura speciala autentificata, iar in cazul unor persoane juridice, dosarul va contine si o imputernicire insotita de documente care sa ateste dobandirea personalitatii juridice, denumirea si sediul, in copie.

Eliberarea noilor placute de inmatriculare se face cel mult a doua zi de la achitarea contravalorii acestora si depunerea comenzii.

Lasă un comentariu