Fonduri nerambursabile afacerea ta in agricultura, 10000 euro de la stat, fonduri pentru tineri fermieri 2011

Fonduri nerambursabile afacerea ta in agricultura, 10000 euro de la stat.
Fonduri pentru tineri fermieri 2011 conditii: scoala de agronom absolvita, un plan de afaceri impecabil si un contract cu magazinul unde veti vinde legumele finantate de Bruxelles.

Peste 6 milioane de euro poti fi incasati de romanii pana in 40 de ani care se gandesc sa devina fermieri. Cei care au primit banii in anii trecuti se gandesc deja la profit.

Multi tineri pot fi descurajati de dosarul gros pe care trebuie sa il aiba pentru a primi cei 25.000 de euro. Astfel, dupa ce devin comercianti, inregistreaza terenul la Agentia de Plati.

Apoi depun planul de afaceri, cererea de finantare si dovada ca au ceva experienta de fermier la Oficiul pentru Dezvoltare Rurala.Daca nu au macar o palma de pamant pe care au mai crescut ceva pana acum sau un animal, nu sunt eligibili, spun autoritatile. Asteapta apoi aproape jumatate de an si primesc o parte din finantare, din care trebuie sa cumpere animale si utilaje pentru a primi restul de 40%. Daca nu, dau banii inapoi.Altii spun ca prefera mulsul vacilor pe banii lor decat sa umble dupa fonduri europene.Dosarele trebuie depuse pana pe 30 septembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s