Reteta pentru fursecuri labute

Reteta pentru fursecuri labute.
2 oua
3 lg zahar
5-6 lg ulei sau unt topit
3 lg faina esenta de vanilie
zahar vanilat
1 vf cutit praf de copt

Se procedeaza ca la chec adica in albusul batut spuma se adauga zaharul ,se bate i dupa care cu ajutorul unei spatule se incorporeaza galbenusul frecat cu ulei si faina in ploaie, se ung bine formele tip labute cu ulei sau unt , se tapeteaza din belsug cu faina si se toarna cu ajutorul unui pos sau a unei pungi, compozitia, se pune in cuptor pana se rumenesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s