Euroscolarul 2011 subiecte

euroscolarul 2011 subiecte
EDITURA DIANA a lansat inscrierile la concursul international de evaluare a competentelor CU EUROPA… LA JOACĂ – EUROPRESCOLARUL editia 2011 – PRIMAVARA ( inscrieri: 17 IAN. – 25 FEB. 2011 ; concurs: 22 MARTIE 2011 ).Citiţi aici regulamentul concursului, iar aici formularul de înscriere.

Concursul internaţional de evaluare a competentelor pentru şcolari CU EUROPA LA JOACĂ – EUROŞCOLARUL – editia PRIMAVARA 2011 (inscrieri: 24 IAN. – 25 FEB. 2011 ; concurs: 29 MARTIE 2011 ) a fost lansat. Aici găsiţi regulamentul concursului, iar aici aveţi formularul de înscriere.
Vă dorim mult succes la concursul cu cele mai multe si mai variate premii !

Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare şi materiale didactice realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului si Sportului, având ca finalitate accesul fiecâruia la o educaţie de calitate.

INFORMAŢII DESPRE CONCURS
Pentru a participa la concursul EUROPREŞCOLARUL, o grădiniţă va înscrie mini­mum 20 de preşcolari. Înscrierea preşcolarilor se face în grădiniţa de care aparţin.
Organizatorul pe Unitate este directorul/educatoarea/părintele, care înscrie grădi­­nița la concursul EUROPREŞCOLARUL cu minimum 20 de preşcolari.
Organizatorul de Grup este educatoarea, care organizează concursul la grupă și înscrie minimum 10 preşcolari la grădinițele cu program normal și 15 preşcolari la grădinițele cu program prelungit (două educatoare de la grădinițele cu program prelungit înscriu minimum 15 preşcolari). Educatoarea care nu reuşeşte să înscrie numărul minim de participanţi se poate alătura unei colege.
Taxa de concurs pentru un preşcolar este de 12 lei, din care la grădiniţă
se opresc 3 lei, iar restul de 9 lei se expediază Editurii Diana.
Toţi copiii participanţi primesc revistA EUROPREŞCOLARUL şi cadoul surpriză.
DESFĂŞURAREA CONCURSULUI
În săptămâna 14-18 martie coletul soseşte prin poştă împreună cu următoarele documente: testele Europreşcolarul, diplomele preşcolarilor, baremul de corectare pe vârste, Diplomele educatoarelor, contrac­tele de parteneriat, adeverinţele, formularul–tip „Câstigătorii Europreşcolarul” şi cadourile surpriză.
Organizatorul pe Unitate (directorul/educatoarea/părintele) trebuie să ridice coletul de la poştă, pe care îl va duce la grădiniţă, unde îl va deschide în prezenţa unui cadru didactic din unitate şi va verifica conţinutul lui. După ce se constată că totul este în ordine, coletul se resigilează pentru a fi redeschis în data de 22 martie, ziua concursului.
EUROPREŞCOLARUL conţine patru fişe de concurs, respectiv pentru
3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani, 6-7 ani și o diplomă.
În ziua concursului – 22 martie 2011 –, fişele se vor completa conform nivelului de vârstă al copilului.
În momentul începerii concursului, educatoarea va înmâna fiecărui preşcolar fişa de concurs, apoi va citi întrebările pe rând, aşteptând ca preşcolarii să încercuiască răspunsul corect pentru a trece la următoarea întrebare. Concursul se încheie în momentul în care toţi preşcolarii încercuiesc răspunsul ultimei întrebări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s