Alocatia de stat pentru copii 2011 in functie de nota la purtare lege

Pentru copiii care au note la purtare mai mici de 8, alocatia pentru sustinerea familiei va fi sistata pana la sfarsitul anului Executivul a aprobat normele de aplicare a Legii nr. 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei.
Potrivit legii alocatia de stat pentru copii 2011 privind alocatia pentru sustinerea familiei, pentru o familiile cu venit mediu lunar mai mic de 200 de lei, cuantumul lunar al alocatiei va fi de 30 de lei pentru familiile cu un copil, 60 de lei pentru familiile cu doi copii, de 90 de lei pentru familiile cu trei copii si de 120 de lei pentru familiile cu mai mult de patru copii.
Pentru o familie cu venitul mediu lunar cuprins intre 201 lei si 370 de lei, alocatia va fi cuprinsa intre 25 de lei si 100 de lei, in functie de numarul de copii.
Pentru familiile monoparentale, alocatia va varia intre 50 de lei si 200 de lei in functie de numarul de copii.
Guvernul a mai inventat ceva ca alocatia de stat pentru copii in 2011 sa fie luata pana la sfarsitul anului ,in functie de nota la purtare este lege.

3 gânduri despre „Alocatia de stat pentru copii 2011 in functie de nota la purtare lege

  1. Alocatiile de stat pentru copii ar trebui sa aiba in vedere interesul major al copilului si astfel e just sa fie conditionate de inscrierea scolara,frecventa la cursuri si de nota la purtare.Ceea ce dorim de la distinsii nostri guvernanti este o schimbare in recompensa pe care un copil o poate obtine, tinindu-se de reguli.
    Copii mei sunt elevi eminenti, doi dintre ei sunt olimpici nationali, cu 42 ron alocatii lunare si un remiu de 200 ron pentru locul 2 faza nationala.Stiu sigur ca din bisnita, adolescentii de cartier fac sume cu mult mai mari, sigure, lunare.Asta este problema.Aici vrem schimbari.Din partea mea, traiasca toti, dar sa ne lase sa traim si noi pe linga ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s