pest reject pret 199 lei 2 bucati – comanda

Pest Reject, cea mai simplă şi eficientă metodă de a scăpa de toate tipurile de şobolani, gândaci, păienjeni sau orice alt tip de insectă ţânţari sau muşte!

Pest Reject se alimentează direct la priza şi transmite impulsuri electromagnetice în toată casa. Nu foloseşte substanţe chimice care vă pot pune în pericol sănătatea dumneavoastră, a familiei sau chiar a animalelor de companie!
Sistemul Pest Reject foloseşte o tehnologie modernă care îndepărtează dăunătorii, iar dumneavostră nu va mai trebui să îi adunaţi, aşa cum sunteţi obligaţi să o faceţi cu alte metode tradiţionale! Un singur aparat este suficient pentru a vă asigura liniştea în toata casa! Pest Reject emite o lumină de veghe, asigurând asfel o lumina plăcută în întuneric! Scăpaţi de gândaci, ţânţari sau şobolani folosind cea mai noua tehnologie în domeniu.
Pachetul conţine:-2 Aparate Pest Reject la pret de 199 lei
Produs disponibil imediat în magazinele din AFI Cotroceni Mall (vis-a-vis de Domo) Blvd. Vasile Milea 4, sector 6,Bucuresti sau la cel din Str. Poiana Florilor 15 (inters. Regina Maria), sector 4, Bucuresti.
Comanda pest reject la 0214010880.
Chiar am comandat si e bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s