Indemnizatie somaj 2011, Calcul indemnizatie somaj 2011

Este greu sa ajungi somer in zilele noastre –Indemnizatie somaj 2011, Calcul indemnizatie somaj 2011 sunt subiecte care framanta pe someri.
Potrivit OUG nr.108/2010,indemnizatia de somaj in 2011 se va raporta la 75% din valoarea indicatorului de referinta de la 01.01.2011 pentru persoanele care intra in somaj dupa aceasta data.

OUG nr.108/2010 prevede:
1. Persoanele al caror drept la indemnizatie de somaj a fost stabilit inainte de data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta beneficiaza de acest drept in cuantumul aflat in plata la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
2. Persoanele pentru care, la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, plata indemnizatiei de somaj este suspendata in conditiile legii si repunerea in plata a acestui drept se realizeaza ulterior acestei date beneficiaza de dreptul la indemnizatie de somaj in cuantumul stabilit si, dupa caz, recalculat pana la data suspendarii platii acestui drept. Pentru calcul indemnizatie somaj 2011 nu se mai reduce cu 15% indemnizatia de somaj de la 01.01.2011.

Reclame

Un gând despre „Indemnizatie somaj 2011, Calcul indemnizatie somaj 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s