dieta dupa sarbatori

Detoxifiereaorganismului este foarte importantă după o perioadă în care ai mâncat multe preparate din carne, ouă, zahăr şi grăsimi. Nutriţioniştii spun peştele se mănâncă cu salată, aartofii sa fie fierţi sau la abur, sa mancam fructele care elimină toxinele. Cei de la click ne da o reteta de dieta dupa sarbatori si anume:

Mic dejun: O salată de fructe din grepfrut, struguri, mere, nuci şi seminţe neprăjite de in, dovleac, floarea-soarelui sau susan. După o oră, se bea un pahar cu suc de sfeclă roşie, cu o linguriţă de miere.

Prânz: Supă-cremă de praz sau de varză. Se prepară dintr-un litru de apă, o ceapă mare roşie, un morcov, o legătură de pătrunjel, o ţelină şi o lingură de ulei de măsline. Se fierb şi apoi se pasează cu blenderul până ce devin o pastă omogenă. La sfârşit, se asezonează cu leuştean după gust.

Cina: Până în ora 20.00, se consumă un bol de salată din andive, praz, salată verde, măsline verzi, roşii şi castraveţi. Mai adaugă la acestea şi două linguri de suc de lămâie şi ulei de măsline.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s